Follow | Dashboard|
As You Wish
Headmistress



Hello, Im sofea. Welcome to my blog.Don't forget to leave your footprints here.Thank You .
P/s:Be nice here.



Shout Here

Hey there my dearest readers. Haters and fakers are not allowed to be here. Respect my blog :)
CLICK CLICK



Big Clap


Skin By: Awny
edit by : #ND
pictures: We Heart It
should I ?
Friday, 30 March 2012 | 23:07 | 0 Chocolate

heyy ! YA ALLAH ,gila lama tak updatee .wohooo XD sbenarnya dri dlu nak update tpi lappy dengki tak kasi buad ada je problem --" haa ,skula form3? grr ,serious bnyk yg tak dpat tangkap ,math ,science geo? dpat pulak ckgu  dgn harimau takda beza ! MasyaALLAH .apa boleh buad study sndri lahh .hee~ okay kalu update blog mestilah story mory pasal ehem ehem skit hihi ^^ ! okay sepanjang tak update nih mcam2 berlakuu ,ada yg manis ada yg kelat :$ panda ?ada lgi ke? enth lahh tak boleh nak ckap ape ape .sbb dia pun tak ckap ape ape .tgok dia kejap rasa nak peluk kejap rasa nak bgi penumbuk >< serious aku benci bila orang bagi oandangan terhadap panda ,naknak lgi part part dia tgok ppempuan lain ,fuhh menyirapp geng .serious aku sedih bila orang ckap kau suka kawan aku and bukan aku ,tak terkata perasaan aku bila kawan aku ckap mcam tuu .nak menjerit tpi kat skulaa ada guru besar yg menjerit kat aku balek kang .HOHO , nmpak gmbar atas tu? tuh jelaa keje yg aku buad ,curi curi tgok kau ,time kau buad kerja time kau makan ,and pling penting time kau tidur comel je aku tgok .tpi ada kau tgok aku? entahlah ,smpai bila aku nak tggu kau pun taktauu .I LIKE YOU BUT LOOKING AT YOU IS ALL I CAN DO , LIKE A SILLY GIRL I STARE :3 okay by here byebye :*




Should I do this??tak suka sgat ke kau kat aku? smpai perlu kau kurang hajar kat aku? "MA LAI PO" adalah ayat pling aku benci dan kau boleh ckap tu depan aku? takda hati langsung kau kan and lepaskan dia adalah jalan terbaik bagi aku .tapi sejujurnya aku harap dia setidaknya pandang aku mcam gmba atas tuh ,tpi kau akan buad sebaliknya? mybe kau happy kan? dahh ,now aku kena pikir kan orang lain dah .ALSON LEE ZHANG HAN << He Is My Man Ileppchiuu mwahh :*



Older Post | Newer Post