Follow | Dashboard|
As You Wish
Headmistress



Hello, Im sofea. Welcome to my blog.Don't forget to leave your footprints here.Thank You .
P/s:Be nice here.



Shout Here

Hey there my dearest readers. Haters and fakers are not allowed to be here. Respect my blog :)
CLICK CLICK



Big Clap


Skin By: Awny
edit by : #ND
pictures: We Heart It
panda? oouuchh get out ! G log in (:
Saturday, 18 February 2012 | 05:43 | 0 Chocolate

heyy guyss .oohhmyy rindduu gilaa dgan blogg :$ !emm.,nak buad mcam mnee kan dahh skulaa soo tak da masee nak onll nih ,pelajar PMR lah katekaann,hewheee :P !okayy striaght to the piont okay PANDA DAH LOG OUT FROM MY WEBSITEE ,ececechh senang citee panda dah get losst from my heart ! and at the same timee hati aku dah terpaut kat seseorang nihh,cewaahh kucing miang betull aku kan ? kehkehkeh :D alaaa nak ubat kan skit hati nii ,kne lah cri yg lainn .aemm ,dia luahkan perasan kat aku kud? peehh mmg terharuu gilaa beb ! tak sngkaa aku yg orang cinaa ni jiwang upeenyee ,tpi gentlee kudd weeyy .start2 truss I LOVE U kat aku? gilaa tak gilaa? hee ~aku buntu nak trima ato tak cos aku taknak buad kputusan tergesa gesaa ,nmpk mcam desperatee sgat =.=" tpii tiap2 hari jumpaa dia nihh ,peehh dia pnye cmbru aku gn laki lainn,bkan main kaaww ehh ! pdal kwan baik kau je kudd .mmg skit hati tgok dia lahh.tpii buad mukee cool jee wlaupunn HATI DAH MELOMPAT SMPAI KE LANGIT KAN? hehe :P tpi mcam gmbar tuu ,wlaupun sedihh tpi hati aku ttap rasa "kenapa tak aku bgipeluang kat dia?" and aku penah mimpi that pakwe aku capital dia "G" and dia pun G ,if vetul alhamdulilah .hati aku pun sedikit sebnyk dah trima dia.ehh jap sdikit ke? tpi aku bkn main cmbruu dia gn pumpuan lain?kehkeh :P kantoii *.* sayangg hoii, jgn lah mesraa sgat gn pumpuann skit hati kitaa tau tak? so?  .hmm selama nii duk tggu pandaa tuu ,skunk ni dah dpan mataa pun aku nak tolak? isshh ! peningg beb ! tpii hope you guyss wishh me all the best yeahh ! smoga apa yg aku buad ada rahmatnyaa .aminn ~



" FOR ALL MY WISHH , I WISH THAT ALLAH GIVE ME THE RIGHT PERSON .AMIN ~"



Older Post | Newer Post