Follow | Dashboard|
As You Wish
Headmistress



Hello, Im sofea. Welcome to my blog.Don't forget to leave your footprints here.Thank You .
P/s:Be nice here.



Shout Here

Hey there my dearest readers. Haters and fakers are not allowed to be here. Respect my blog :)
CLICK CLICK



Big Clap


Skin By: Awny
edit by : #ND
pictures: We Heart It
WE CAN'T BE APART
Sunday, 15 January 2012 | 00:36 | 0 Chocolate

heyy update update . hmm . hari ni penad beb ! mane taknyaa smlam p batu phat anta abg kawen . aisshhh , weell ~ tpi bestlah sbb finaallyy abg aku kawen jugak and hpe dpat ank buah cepadd . amboyy bru smlm nikah dah nak anak . experdd ~ hehe . hmm , minggu ni minggu pling sad , happy , confuse pada akuu . eishh kau ni baldigol knape duk bgi respone kat aku ? time aku taknak kau lah kau nak main-2 gan akuu . tpi i think i did a very well job to forget you babe ! soo , sory sbb time kau bgi respone kat aku , aku tak layan and mmg kita takkan jadi mcam gmba tu kan ? (: . tpi some part bnde yg kau buad , mmg buad aku terharu gilaa . yeah aku mmg penah ckap dlam hati " BOLEH TAK KAU DUDUK TEMPAT LAIN " sbb time tu kau duduk kat tmpat yg bersebelahan dgan badgurl . cuma sekeping dinding kayu yg bezakan tmpat/class kau dgan dia ! mana aku tak panas ! pdhal badgurl dlu duk tmpat lain . gedik -,- ! and at the same timee , kau tukar tmpat trus duk kat tmpat sama dgan aku ? ptot lah kau duk tgok aku jee , agaknya nak show yg kau duk tmpat sama dgan aku ? yg aku pulak boleh tak prasan . haishhh ! heheh . tpi sbnarnya best jugak , time kau risau aku jeling kau . tau pun ! padan muka kau . aku sayang kau lahh cuma aku buad mcam ni nak tgok kau cemas mana :PP ! tpi tlong jgan balas balek ): ! kay smpai sini dlu babe ! byebye 


IM SICK IN LOVE ? dlm bhase melayu saya sakit dalam bercinta ? makaai . agak kau bercinta dgan harimau apa smpai sakit segala ? hehww . ckap gan orang bagang mmg mcam ni :PP ! for me : STOP EXPECTING is the right ways (: ! 




Older Post | Newer Post