Follow | Dashboard|
As You Wish
Headmistress



Hello, Im sofea. Welcome to my blog.Don't forget to leave your footprints here.Thank You .
P/s:Be nice here.



Shout Here

Hey there my dearest readers. Haters and fakers are not allowed to be here. Respect my blog :)
CLICK CLICK



Big Clap


Skin By: Awny
edit by : #ND
pictures: We Heart It
suka lagi tak ?
Saturday, 28 January 2012 | 21:01 | 0 Chocolate


HI HI , todayy sunday 29 jan 12 . hmm , esok dah naik skulaaa . seminggu cutiii wooo . tak kematuu akuu kat kelantann . ffuuhhhh , tpi best lahh sbb dpat honeymoon dgan pegantin baruu . kahkah . gasak korang tak tenteramm duk kenaa kacau dgn akuu . wakakka :D hmm . naik skula ni pengawas kena pkai kod =.= ! oohhmyyy . kalu pkai kodd aku dahlah gemukk pastoo pkai kodd ? whattheefishh ! agaknya dia suka aku lgi tak ? hm , me always me that always think negative ! HAHA , so what ? dah kepala hotak aku pkir mcam nii . takkn aku nak maraa kudd . hee . aku selalu fikir that if something new happened , dia akan suka aku mcam dlu tak ? or dah tak suka ? hmm , QUESTION MARKS THERE ! im not afraid for the new things im just afraid to losing you :> ! aku cumaa tkot kau tak suka and pergi mcam gmba tuu tpi dlm gmbar tuu bwah pumpuan , make sure that was me ! huhu ~ sbb tu lahh aku slalu kena mengong gn kawan akuu . heheheww ! tpi papee pun DON'T WORRY BE HAPPY , JUST WAIT AND SEE ! mcam pantun kan ? haha , ni smua si gendutt punyaa ideaa ! hehe . ILY ketot , gendut (nadd) , gendudd(k.miera) mwahhh :* ! rinduu gilaa kat korangg !



 "LOT OF THINGS I HAVE BEEN WISHH , YA ALLAH , MAKE IT TRUE " . amin ~



Older Post | Newer Post