Follow | Dashboard|
As You Wish
Headmistress



Hello, Im sofea. Welcome to my blog.Don't forget to leave your footprints here.Thank You .
P/s:Be nice here.



Shout Here

Hey there my dearest readers. Haters and fakers are not allowed to be here. Respect my blog :)
CLICK CLICK



Big Clap


Skin By: Awny
edit by : #ND
pictures: We Heart It
STOP AND THINK BABE ~
Sunday, 15 January 2012 | 19:41 | 0 Chocolate

hayy . hmm , hari ni tak p sek yeah for the reason nak tlong ibu kemas umah sbb besan nak dtg maklumlah abg bru kawinn . hehe . tpi tak p sek pun bosan jugak . hmmm . weeyyy kepala hotak boleh tak kau stop fikir pasal baldigol tuu . eiisshh ! skunk aku nak STOP pkirkan dia and THINK apee yg ptot aku buad . ritee ? eishh ! ikotkan hati aku , aku nak smackdown jee si panda nii . weyy . kau ni buta ke ? dah sah-2 aku suka kau takkn kau tak prasann . HAHA , naik gilaa aku kang ade aku facetoface dgan kau ckap aku suka kau . eh , tpi takmungkin lah . belum buad lagi dengar je aku dah gerun . hehe , sabar sofeaa . eishh ! aku pelik betul . orang lain bercinta bkan main senang nak luahkan , apasal kita ni susah sgat . mana tak beb ! dia sombong aku ? hm batak lagi berganda sombong .  aku malu dia malu dahhh sama-2 main malu malu ! hehe . gasakk ~  aku sayang dia . sayang sangat ! dah kantoii >< ! okay chill here :))


yess ! S for SOFEA ~ ( takde bnde nak tulis dah)



Older Post | Newer Post