Follow | Dashboard|
As You Wish
Headmistress



Hello, Im sofea. Welcome to my blog.Don't forget to leave your footprints here.Thank You .
P/s:Be nice here.



Shout Here

Hey there my dearest readers. Haters and fakers are not allowed to be here. Respect my blog :)
CLICK CLICK



Big Clap


Skin By: Awny
edit by : #ND
pictures: We Heart It
serabodd bebeyyhh !
Monday, 23 January 2012 | 22:34 | 0 Chocolate

heyy , newwerr heree ! yuhuuuu ! grrr . penad beb layan abg kawinn , smpai hari ni mata still mengarok tak ckup tidooo ! HAHA , pdhal majlis dua hari lepass . yeaahhh , hobi aku mmg membutaa . kahkah ! grrr , topic hari ni seraboottt ! haha , aku kalau pdate msti serabot kan ? takde yg happy , hahah , alaa . yg hapyy nnti citee jugakk lahh ! hehe , okayy . hari ni CNY soo bumi ni mcam kena bomm , bom sini bom sanaa , aku bom umah kau kang jgan kau tanya kenapaa ! hehe , tak aman hidup akuu . nak tido terkentot trkejutt kau baling meriam kat tman umah akuu , bagang betull ! heheh , dah lah skula gasak cuti seminguu , makaaii apa aku nak buad kat umah ni ? busan dorrhhh . mmg mati lah akuu . tapi kepala hotak aku ni asyik pkir pasal pandaa . taktau napeee , ishh ! serabot ! taktau ape sbb ada ke kawan dia sebut nama aku depan dia and kawan-2 , dah lah time tu aku sakit perutt , dengar dia sebut lagi sakit perutt seritt truss ! waahh ! heheheh , weyy budakk , kau tak payah nak sebut nama aku sgat blehh ? suka hati mak kau jee nak pnggil nama akuu , egad aku shoping complex kau nak promotee ? sengal ~ tpi kan , timbul kemusykilan pada aku bila kawan aku nmpak mwas cuit panda time aku lalu depan diaorang , siap angkat kening mcam awek tgah laluu weyy . ape mksud dia ? huhh , dpat kat kwan akuu , dia bedal ckap diaorang share akuu . kurang asam betul kau myeraa ! hehehhe , tpi lantak laah . selagi diaorng tak melampau aku chill . kalu melapao aku chili trus torpedo kau bru kau tau apa erti kemandulan ! hahaha , hameekk ! and one more thing ! kenapa aku rasa hidup aku ni dgan panda mcam magnet , means kalau aku sebut nak suka orng lain msti timee tu jugak dia muncul . ni bukn cubaan dahh ni dah mcam stalker termasyor dunia ! hahaha , takk mcam ni , yg time aku skit perut kena gastrik tuu aku ada niad kalu panda pegi toilet knonya nak tgok aku sbb time rehad aku sakit perut so tak dpat intai diaa . ekekke :D ! at the same timee , s myera ckap kat aku pasal mawas , and dia ckap kat aku , kenapa aku tak suka mawas sedangkn ternyata mawas lgi takecare kat aku dri pandaa . and dlam hati aku trus terniad , muncullah kau pandaaa . and then ! paaapppp ! mcam kena baling nugget mc.donal kat muka akuu bila aku nmpak dia kua blik air . ishh ! karutt weyy ! agak dia ni dengar ke apa aku ckap ? sbb smua jdi kenyataan kudd ! tpi napee time aku niad gn dia jee tak termakbul pun ? hehe , maybe belum rezeki , ada jdoh adalah kn ? aminn ~ kay byebye (:


haaa , ari ni p hang dgan kak miraa . best kudd weyy ! mmg syok habess , sporting gilaa akak diaa . pegi tgok wayang tgok citee journey to the mysterious island , chill abess citee tuu . best ! tak rugii tgokk ! then pegi mkan-2 waaahh ! best . nak pegi karok tpi mhal nak mati cina tu up kn harga knon CNY ! CNY hoott kauu ! nak raye , raye je laahh , apa kena mgena nak naik hargaa . sewel ! hhahaha , tpi apa-2 punn bestt wookk ! lain kali aku msti nak kua gn diaorng . hehe . 



Older Post | Newer Post