Follow | Dashboard|
As You Wish
Headmistress



Hello, Im sofea. Welcome to my blog.Don't forget to leave your footprints here.Thank You .
P/s:Be nice here.



Shout Here

Hey there my dearest readers. Haters and fakers are not allowed to be here. Respect my blog :)
CLICK CLICK



Big Clap


Skin By: Awny
edit by : #ND
pictures: We Heart It
hapyy besday ?
Tuesday, 10 January 2012 | 00:16 | 0 Chocolate

HALUU , today 10/01 my birthday wooo .hmm , birthday ari ni . okay lah not bad . ikat skula budak-2 ni gasak duk nyanyi lagu happy besdayy . thanks guyss . bukn aku tak hargai korng nyanyi tpi aku malu sbb suare korang mcam katak xD . hehhehe . btw aku trharuu sgat and takut aku nangiss nnti . i love you soo much :* . and ibu smua pulak kata celebrated tggu abg smua balek time my brother wedding :) ! it sokeyy tak kesahh jnji ibu and ayah doa ma berjaya pun dah cukup :)) sayang ibu ayah . hmm , tpi nape gamba tak de kena megena kan ? hmm . sbb bgi aku ari ni adalh ari istimewa aku yela ari jadikan . tpi ape pun tak jadi kalau aku pndang muka kau panda/domo ! smua kegembiraan aku hancur kalau aku tgok kau ? walaupun berpuluh-2 respone kau campak kat aku . tpi soryy lah jelingan + fake smile aku balas ! walaupun kau block jlan aku tdi . tpi sedih sbb aku tak pndang muka kau tpi kasut kau aku tenung . baguskan ? once you hurt me a thousand hurt things i will repay you . i think im done with you . now ? HAHA , pergi lah keja awek kau balek sblum trlambat im back off babes ! hmm . kawan-2 soryy aku ttap dgan pilihan hati aku that panda/domo ? is gonee . bye :)


see that ? sad rite ? it same here . aku senyum bukan sbb sronok , aku senyum sbb kawan-2 and kau ? mmg trus terpadam niat aku nak senyumm , dri aku senyum kambing trus jdi mcam ayam kau tauu . HAHAH ! thanks sbb pada sehari sebelum hari jadi aku kau buad bnde yg sakitkan hati aku . seronok ? tpi asal ari jadi aku kau nak bgi respone smua bgai ? sory . kalau pndang kasut kau pun aku trpaksa apa lagi muka kau . walaupun aku rasan rindu sgat nak tgok muka kau . tpi something on my mind yg buad aku ttap tak pndang kau panda and i also dont know what is it . please jgan buad aku pening boleh sayang oi ? okay serious aku mmg suka kau , tpi kau buad aku mcam aku ni patung takde prasaan . oohh kalau aku dgan laki skit kau dah jeling sini sana . ni kau duk class and also tmpat ex awek kau , ade kau kesah prasaan aku ? mcam hantu jadinya aku kau tau . yeah , myb korang pkir aku kuad cmburu , and for you all infomtion , panda tu sombong and dia cuma penah coup dgan sorng budak je kat skula and dia nak pndang pumpuan pun hareemm and bila dia msuk kelas ex dia then dduk dekat kat tmpat pumpuan tuu ape korang rasa ? mybe korang tak kesah but something korang taktau psal panda yg korang kalau tau msti jdi mcam aku or lagi truk . whateva lahh ! for me . IT FINISH !!



Older Post | Newer Post