Follow | Dashboard|
As You Wish
Headmistress



Hello, Im sofea. Welcome to my blog.Don't forget to leave your footprints here.Thank You .
P/s:Be nice here.



Shout Here

Hey there my dearest readers. Haters and fakers are not allowed to be here. Respect my blog :)
CLICK CLICK



Big Clap


Skin By: Awny
edit by : #ND
pictures: We Heart It
dream high ! wuuhuuu xD
Sunday, 8 January 2012 | 19:42 | 0 Chocolate

hayy , here the update . hmm , today 8 january 2012 ! adduusshhh . lgi dua hari dah nak smpai hari tua aku . adeshhh . hmm , tpi takpeee that means aku dah msuk 15 . HEHE , hmm , lamee tak boleh onl . act ayah smua bgi nak onl takde sape marah punn , tpi diri ni yg mlas nak onl dah naik kutu otak asyik onl . busannn seeyyh . hee , you all nmpak gmba atas tuu , waaaaa ! sweettnyaa . kalau lahh akuuu . ewaaahh , tak payah nak kalau sgat lahkann  HAHA , naik season school nii , at 1st mmg membusankan plus lagi kena brdiri kat pdang , -,- !! mmg hantuu betull  penad gilaa . tpi yg bestnyaa cuci mata lewww ! hehe , tpi yg sedihnyaa , aku try nak berbaik dgan badgurl tuu , tpi dia kalau nmpak aku pusing 180 darjatt tau ? ! mcam aku ni hantuu jee . haakkttuuii betull , kan dah kena . apesal tah dia ANTI sgat kat akuu . padahal aku dgan panda bukan ade papee pun gan akuu , yg dia naak anti aku mcam antti dadah apehal ? aiisshhh . tpii sbnarnya gamba ni aku mimpi mlm tadi . ape lagi trus bkak comp search gmba leeww !  hewhew ! yeelaa . dlam mimpi tuu sweet gilaaa . yg aku egadd . pakwe aku time tuu tangan dia cantik means aku suka pegang tangan diaa # maybe it sound like merabaa . tpi cuma mimpi okayy ! tpi yg aku tau , cincin dia and aku changed cincin dgan dia means dia pkai cincin aku and aku pkai cincin diaa . YA ALLAH , hopee aku dpat orang yg mcam nii . aminn ~ gataii . PMR dlu dik oii . kepale otak duk mikir mengataii jee ! hehe , HARUSLAH KAN ? kalau takde pakwe kat skulaamsti mood nak pegi school lainn . hehehe ! 



hmm , see gamba nii msti mood sad rite ? hmm , same here . panda duduk tempat yg same badgurl duduk =(( ! hm , yeah , whatevaa . the question is SALAH KE AKU NAK TUNGUU ORANG YANG BELUM PASTI LAGI BALAS CINTA KITA ? << poyo mcam mayonis kankan ? hewehw , lantak lahh . coz me still me and cannot be somebody else. my sis and friend smua ckap that " SOFEA , KAU TAK ASE MCAM ORANG BODOH KE TGGU ORNG YG KAU TAK TAU PERASAAN DIA " and my answer is  " errr , = | " and bila pkir balekk , yeahh . mmg macam orng sewel . you guys nak tau msuk hari ni dah 5 orng mintak coup dgan aku  ( this is realiti ), but aku tolak , yeah . kononyaa nak tggu pandaa . but untill when ? still have question mark there !  now . i hve no idea . taktau nak buad apee . guyss , ape patot aku buad ? tunggu or ? serious here , hati mmg nak tguu tpi realiti mmg dah terlalu lama . hmm , yeaahh , gedik seyhh akuu . hehe , alah , sekali sekala kan . whateva it is . PMR is my target , so panda , sorry if i ignore you . =) # tapi everytime aku ckp nak ignoer kauuu ! at the same time bermacam-2 respone kau cmpak kat akuu , adduusshhh ! kau ni mmg tak bgi aku lupakan kau kan ? mmg dengki betul . =3



Older Post | Newer Post