Follow | Dashboard|
As You Wish
Headmistress



Hello, Im sofea. Welcome to my blog.Don't forget to leave your footprints here.Thank You .
P/s:Be nice here.



Shout Here

Hey there my dearest readers. Haters and fakers are not allowed to be here. Respect my blog :)
CLICK CLICK



Big Clap


Skin By: Awny
edit by : #ND
pictures: We Heart It
sleepp timee , mwah ! + iznie yanies sayang saye ~
Thursday, 8 December 2011 | 06:14 | 0 Chocolate


berangan tidur dengan si dia . bak kata orang berangan tak salah , kalu tak jadi kenyataan berangan pun jadila ek =E ! 

 heyy , nyte all , mlam nii ta cite lah pasal panda coz ptang tdi da cite ken , hee . hmm , skunk ni mate ttgu bantal na tito hehe . tpi aku lak yg ta nak p tito , eishh , mengade betul xD . hehe . hidup ta busan cme manusia ta pndai hargainya(ayat ombak rindu mix skit ) , hoho . aku ni na ckap busan idak ler jgakk , coz kt uma nii amai ade , haha , na tao spe ? haha , mamat-2 MYANMAR buad pgar umah aku , kekekke ! egat aku mak ayam na bela-2 myanmar-2 nii . hhahha . tpii sbnarnye busan jgak sbb trperap dlam umaa ta d geng plak tuu . hehehe . asyik lerr duk dpan komputer bkak pacebook , update blog then lyan vdeo kat outubee . lame-2 gile aku . ehehe . kalo ta pun aku tito , mencekik ! hhahaha , tpi tito sowg-2 ta d geng pun susah jgak xD ! huhuhu . hmmm , myb 2 or 3 ari lgi ayh na ajx p JB . yahhoooo !! mmg aku ta nak blekk . ehehhe . tpi nnti rnduew kt myanmar-2 nihh , xoxoxoxo B) . dalam otak memang ta lengkang dri PANDA , L_SQUARE ! ya ALLAH . berambus laa kw dri otak aku . rmas laa . kalo kowg na anggap aku "DESPERATE" suke ati kowg , aku mlas abek kesa . sbb aku pun ta na bnde ni smue brlakuu . yaya ! kowg ta kenal aku so suke ati kowg la na ckap ape , tpi nnti da seda pndai-2 la mnx maaf yer cik bang cik kak ! hehe , kayy , nyte syg , mwah x)



 teeettttt ! hee , at 1st i want take this chance to thank my belove , darling , syang , honeyy , sweet , cute , preettyy , ouh my louis vuition !! sbenarnye aku ta pndai pun kejadah blog nii dan smue ni hasil dri IZNIE and aku tabuad apa-2 pun slain update post , memg maluu kalo na souh dy tuka ken blog skin smuee , yelaa , dy susa-2 cri code aku duk gyang kaki , maluu wee !! sori syang susa kn kamuu smpai blog sndri lupe buad , hm ,  dengan izin ALLAH aku harap smpai mati aku kwan dgan dyy , aminn , GOD BLESS HER ! thankyousomuchsayang ! ILYSM ! 


Older Post | Newer Post