Follow | Dashboard|
As You Wish
Headmistress



Hello, Im sofea. Welcome to my blog.Don't forget to leave your footprints here.Thank You .
P/s:Be nice here.



Shout Here

Hey there my dearest readers. Haters and fakers are not allowed to be here. Respect my blog :)
CLICK CLICK



Big Clap


Skin By: Awny
edit by : #ND
pictures: We Heart It
my prince charming =)
Wednesday, 7 December 2011 | 06:40 | 0 Chocolate

assalamualaikum blogger =) , hee , hmm , kdang-2 trpikir jgak ape laa na tlis mlm ni dkat blog , ishh . hehe , now i found the idea , how kite cite psal prince-2 charming aku ?? huahua , ni suke nihh xD ! hehe . hm , dlam hidup aku cume ade 2 lelaki sahaja yg aku trtarik iaitu PANDA AND L_SQUARE . hm , now aku cite psal panda lahh , okeyy . time form 1 , aku mmang sangat mencintai CUCI MATA yela tgokk mamat cina machoo kt sek aku , haha , tpi kdang-2 mcm basuh mate dgan sabun CLOROX pun ade , adeyhh . heheh , adat la ken , ta smue makhluk ALLAH sempurna rupa parasnye =) . hm , aku ni sensangat la susah suka kt laki  but tak bermksud aku LES okey -,- ! ye la . stakat cuci ta pe laa , na berehem-2 tu no wayy , or msih belum trbuka aty aku untuk itu =D . tpi at 1st aku pandang si panda nii , dlam otak aku brckap " AWAT MUKE MAMAT CINE NI MACAM jejaka S yg penah aku suke dlu " at last , buad dun noe je laa , pastu bule dy tgur aku kt tangge na nek klas ta terkesima beruk aku ? aishh , bule pulak dy tunjukkan lesum pipit dy yg mcm lesum batu uma aku tuu , mmg lemah trus iman aku(kuat ke) . ape lgii "CABUT" itu lah perkataan pertama yg trucap dlam ati aku ! hehehe . gabra beb ! mmg aku lari ta egat cikgu disiplin lahh yg trpacak dpan mate , mase tu mmg angau beb ! haha , then , peristiwa tu aku lupe trus , and aku ta ambek kesah pun pasal dy . huahuahua . smpai la ari dimana my twin or cousin myera tgah duty (maklumlah pengawas) , pas tu ade la pulak minah kt koridor atas ni lambai-2 kt aku , aku ape lgi owg lambai aku pun lambai la ala-2 ratu tuu , then , bdax nih men flying kiss kt aku , aku pun bgila flying kiss kt dy blek ta prasan si panda tu ade kt bwah tgah jalan gn geng-2 dy . pada mas yg sme aku flying kiss kt bdax tu dy bule AMBEK FLYING KISS AKU TARUK KE HATI THEN BALAS KAT AKU BALEK ! sbenarnye aku ta prasan punn , smpai la si myera ni ckap kt aku yg si  ""SHC"( nme pngilan dy sbelum panda disebbkn mke dy seiras dgan si jejaka S tu , and HC tu pulak bermakne HAK CIPLAK means clon la . mcm-2 ) flying kiss kt kau " . time tu mmg tringin na flying kick trus kt dy ! ye la suke-2 na amek kiss aku mahal tuu pdahal malu beb . haha . kay lah smpai sini dulu =)


Older Post | Newer Post