Follow | Dashboard|
As You Wish
Headmistress



Hello, Im sofea. Welcome to my blog.Don't forget to leave your footprints here.Thank You .
P/s:Be nice here.



Shout Here

Hey there my dearest readers. Haters and fakers are not allowed to be here. Respect my blog :)
CLICK CLICK



Big Clap


Skin By: Awny
edit by : #ND
pictures: We Heart It
kawan baik / bestie ?
Friday, 30 December 2011 | 20:50 | 0 Chocolate

kalau tgok gmbar tu sure tansion kan ? hehe , mmg skunk nih aku tension gilaa ! hehe , taktau pasal apee . hmm , bestie / kawan baik ! apee kowg pkir pasal word tuu ? msti seowg yg memahami kawan-2nyaa kan ? bru dikategorikan kawan baik . tpi aku pelik gan dunia skunk ! bestie or kawan baik nih boleh bertukar jdi mcam-2 , jdi harimau boleh jdi biawak boleh ! harimau is kawan yg tikan blkang kawan , and biawak pulak kawan lidah bercabang and ade sembord U-turn ! heheh , tu kawan tak guna kan ? hmm , tpi alhamdulilah smpai skunk aku tak dee lgi kwan mcam tuu , hm , mintak-2 dielakkan , aminn ! tpi kawan yg aku ade skunk nih , takpenah memahami akuu , hmm , diaowg nih , smuaa problem diaowg aku tlong solve , sayang kau lah sayang nih lahh , tpi bila aku buad salah skit , kau dah kepoh satu kampung kalau boleh nak ckgu smua tau ! ckap sedap mulut , tyme aku ckap kasar kau kecik hati , tpi apee kau ckap gan aku , kau pkir perasaan aku ? sowg pun tak fham akuu , tak penah jaga hati akuu , buad aku nih mcam sampah , tyme aku senang smua nak berkepit dgan aku , and bilaa susah , smua nak BOO aku . mmg mcam lembu lah kau ! ape msalh aku smua aku citaa kat akak akuu . tpi bila aku kecik hati kowg knon mcam prihatinn , tpi tak smpai seminit !  aku ketawa , aku ckap happy , tpi sebnarnyaa kowg taktau apaa yg aku rasa sbnarnyaa , and top QUESTION kowg tanyaa , napee aku tak coup ? wee ! tak coup tak mati lah wee , and aku bersebb knapee aku taknak ! kau nak coup , coup jelahh , nak ajak aku pe kes ? mcam aku nii apee . yeah ! aku tau kdang-2 apee yg aku ckap tuu kowg kecik hatii , tpi kowg kene pkir apee motif aku ckap mcam tuu , kalau kau ckap ayat sopan , aku pun sopan . but since you use hard word , i will give you f**k ! mmg aku akan malu kan kau lah , soryy lahh ! aku mmg mcam tuu , kau baik , aku baik , kau buad muka beruk aku kasi kau muka lantai !biar owg pijak kau . baruu kau rasa apee aku rasa ! #soorry my friend , jgan terasa . smua nih apa aku rasa and im soryy for evrything , i do thid because i love you babe ! okay salam =D



Older Post | Newer Post