Follow | Dashboard|
As You Wish
Headmistress



Hello, Im sofea. Welcome to my blog.Don't forget to leave your footprints here.Thank You .
P/s:Be nice here.



Shout Here

Hey there my dearest readers. Haters and fakers are not allowed to be here. Respect my blog :)
CLICK CLICK



Big Clap


Skin By: Awny
edit by : #ND
pictures: We Heart It
Im SoRrYyy =")
Sunday, 25 December 2011 | 21:29 | 0 Chocolate



hayy , neaw updatee =)) . hmm , minggu nii mmg sick abess becoz smuaa shit !! aishh ! kalauu lah aku bolehh ckap dgan panda yg aku TERPAKSA buad fake relay dgan bestie akuu . hmm , smua owg ckap aku bonggokk sbb buad relay tuu tpi nak buad mcam mna , aku buad brsbb okayy ! kalau tak sbb kawan aku cabar aku coup aku pun tak nak buaad fake-fake nihh !  tpiii ! aisshhh . taktau lahh !smua kawan aku ckap , " KALAU PANDA BUAD FAKE RELAY AND KAU TAKTAU APEE KAU RASA ? " . YA ALLAH , kalau kenaa kat akuu , mmg aku menangiss << serious !! tpi aku dah taktau caara apee lgi nak buad . and naik je skulaa aku akan pdam fakee tuu . aku tak sanggup lgi dahh . and akuu buad nii sbb aku tau yg dia jarang onl FB tu aku buad ! apee lah yg ptot aku buad sbnarnyaa ! eerrghhh ! serabut kepala hotak aku nii , tak lmee putih rambut akuu ! aishh , mana kawan aku pulak masing-2 buad agenda pelik-2 , mcam-2 pstuu emoo sorang-2 ! sakit otak !! nak jee aku sedekahkan kaki akuu nii . tpi yg paling aku kesah hanya satuu jee nii (panda) . kalau korang nak ckap aku poyoo , jiwang or wahtevaa , suka hatii kau ! kau tak rasa sbb tuh fkiran  kau mcam hantuu ! and aku tak kesah langsung apee yg kau pkir sbb langsung tak penting ! (emo kejap) , panda sayang!(gedik xD)  hmm =") IM SORYY






Older Post | Newer Post