Follow | Dashboard|
As You Wish
Headmistress



Hello, Im sofea. Welcome to my blog.Don't forget to leave your footprints here.Thank You .
P/s:Be nice here.



Shout Here

Hey there my dearest readers. Haters and fakers are not allowed to be here. Respect my blog :)
CLICK CLICK



Big Clap


Skin By: Awny
edit by : #ND
pictures: We Heart It
dream ? love ? mana satu ? solution !
Monday, 26 December 2011 | 21:37 | 0 Chocolate
 hyee , new update here ^^ ! hehe , today 27/12/2011 . waaah , that means just tnggal 6 hari then naik skulaa , wahh , syookk nyee . tpi at the same time busan jugak coz tak boleh onl and hang out dahh coz taun nii exam besar PMR , ooohhh ~ hhmm , pape punn , wish me luck okeyh guys ! hehe , aminn ~ tpi exam , exam jugakk , ehem-2 takblehh lupaaa (gedik) , hehe , bak kata owg menyelam smbil togak air spritzer ! heheh =)) , kalau tgok gmbaa tu sweet tak ? heheh , msti kowg pkirr kalau dgan pkwee kowg kan ? hehe , dahlahh jgan bhongg , aku pham sbb aku punn macm tuu xD ! heheh , ni lahh ibarat aku dgan pandaa , yeah ! timee aku buad bnde ciutt-2 or memaluukann mstii dia nmpak , or curi-2 tgok then senyumm sorang-2 , heehe . tpi tulahh yg aku sukaa ! peliktak aku ? haah , kesah pulak akuu kann ! be myself ! kawan-2 aku smua ckap bengang lah wee , aku pun ckap lah , aku yg buad kowg yg bengang pesal  ?! sbb tu jugak lah aku trus dpat nme MUKA TEMBOK ! hahah , tak memasal dpat nme tuu , hahah , so papee bnde yg memalukan trdesak untuk melakukan mmg aku lah jdi owg yg kne buad ! hahah , takpee , myb sbb aku mcam ni jgak , panda sukaa . heheh . perasannyaa akuu ! hahah , biarlahh :PP



hehe , "FOLLOW YOUR DREAM !" kalu guys dpat sentence nii , apee kowg pikir ? msti lah dream or cita-2 kankan ? heheh , soo , kalau pasal blog ni crita-2 aku smua duk mengatal hehe , tpi realitinyaa , aku ttap tumpukan dlam pelajaran okayy ! hehe , yelaahh , orang kata . "cita-cita penting , percintaan taktau lgi pengakhirannya mcam mnee , takut nnti kita yg menyesal , hehe , 1stlyy , mmg aku nak buad my oarent proud on mee , and at the same time HE also my target , hewehwee ! heheh , taksalah kita buad bnde dua sekali happy means , parents aku hapyy and im alsoo hapyy . ini adalh target sbnar akuu , and bukan happykan parent aku tpi aku kne lepaskan dia . hahha a, << cara tak akuu ? hehe , bia lah owg nak ckap apee , aku tak heran sbb ni hidup akuu bkan hidup kau , heheh , tpi papee i wish you all luck and hope you all wish me too ! kayy paii , mwahhcss ! :*


Older Post | Newer Post