Follow | Dashboard|
As You Wish
Headmistress



Hello, Im sofea. Welcome to my blog.Don't forget to leave your footprints here.Thank You .
P/s:Be nice here.



Shout Here

Hey there my dearest readers. Haters and fakers are not allowed to be here. Respect my blog :)
CLICK CLICK



Big Clap


Skin By: Awny
edit by : #ND
pictures: We Heart It
smile smile :))) sampai gilaaa !
Monday, 19 December 2011 | 06:53 | 0 Chocolate

hayy ! wahh , gila lama tak update(padahal duaa ari jee) . hee . eh jaapp ! kalu tgokk gmoo tuu mstii pasaii smile kankan ? ahahah! mmg puunnn . hari ni mmg hari senyum seduniaaa , wahh ! seduniaa plakk kan , dunia aku jelahh (jadilah) ! hahaha , nak tao pasai apa ? jeng jeng jeng .. aku mimpii pandaaa mintak couple gan akuu ! wakakak ! buduu kan ? haha , lantak aku lahh , kau tak payah kesaahh ! hahaha . sumpahh reaall gilaaa . smpai naek bulu-2bulu akuu -,- ! weheee :DD ! seriouss haapyy , taktau knapee hapyy sgatt pdahl cumaa mimpii yg aku hrap jdi kenyataan , AMIN ~ hmm , harap-2 jdi kenyataan , readers doakan jugak eah =PP ! hehe , dalam mimpi tuu dia siap ckapp kt aku that ada PUMPUAN lagi cantik dri akuu , dlam hati akuu ckap msti BADGURL ! then aku mcm tunduk ajee lahh . pastoo , panda ckap iaitu AWAK LAH ! paaappp ! mcm kena gigit tebuan akuu ! perghh , gilaaa syyokk ! aku sedo-2 dah sbuh , and akak aku ckap mimpi nak ke pagi insyaALLAH jdi kenyataann . wahh . amin amin amin ~ gedik tak akuu ? haha , i always mee ^^



hee , perghhhh ! arii nii mmg sumpaahh penad gilaa vaavii ! aku balek dri jb dlam hujaann then hpone boleh trtnggal tnggal earphone jaa . nak buad apa ?? nak cucuk kat mana ? haha ! tpi myb ada hikmahnyaa <-- ayat nadd syg . hmm , skrang nii mmg mata tnggu bantal , badan tggu katil , wahh , lepass  tuuu smbung mimpi panda syygg sayee ! hehe , cehh gedik ! hahah . soo baibai :DD



Older Post | Newer Post