Follow | Dashboard|
As You Wish
Headmistress



Hello, Im sofea. Welcome to my blog.Don't forget to leave your footprints here.Thank You .
P/s:Be nice here.



Shout Here

Hey there my dearest readers. Haters and fakers are not allowed to be here. Respect my blog :)
CLICK CLICK



Big Clap


Skin By: Awny
edit by : #ND
pictures: We Heart It
BILA KAMI NAIK GILA !
Monday, 12 December 2011 | 06:54 | 0 Chocolate

heyy there ! hhehe , lme tak update nii . ehehhe . haa ! nmpk gmba atas tu ? wahh ! tu laa geng-2 seperjuangan aku ! ade gaye jdi model bju mandi tak ? =.=" ! hahah . ari nii sronok becoz melayan si nadhira , olid and iznie ! waahh ! gila kepale otak kott . mcam lyan owg mental ade jgakk . aahahah  yg tak bley than msing-2 nak name FAMOUS kutt ! hhee. . nak tao ape name ! NADHIRAH : SUSU GONCANG OR BAHASE SCIENTIFISNYE MILK SHAKE , OLID : SI BUDAK TTUTT TTUUTT OR BHSE NAD KENTUT (PLING KESIAN) ! IZNIE : LGI KESIAN ! DIILHAMKAN OLEH NAD IAITU KETOT -,- ! AND AKU : BUAHAH , PANDA , WAHH CUTE TAO AWW @@ !  pape punn name tuh FAMOUS KAY (famous ke) KAU ADE ? tpi tak payah nak copy okay ! we hate budak fotostat ! oush ! jerk ! wateva la , mmg syokk layan mereka ! hehe , rase hilang busann kot wlaupun tak penah jmpe tpi aku akn penahkan ! hhehe . ILY sayang ! hehe mwahh ! 


note : my happy moment !
one more thing ! kowg ase ken ! perlu ke aku bgitao or tulis love leter kt panda yg aku suke dy ? aduii , dah dgar pun tkot ! ape lgi nak buad , mmg hareem leww ! ade jgak len aku merepek kang . hahahah ! da la aku speechless kalo jmpe panda nihh . mcm ade 1 kali tu , geng aku jlan tmpat base jlan kite0wg nak balek kelas and oso jlan yg panda ske lalu ! bule plak time selekoh tu geng aku bule jlan ke bwah and aku tgah brangan betul-2 emengency break laa ken ! hahah . nak tao aku buad ape ? aku JELIR LIDAH smbil buad mke dun noe . haha ! <<< muke tembok ken ! mane tak , panda tgok gile mengancam tak mcm goyang lutut iman aku ! ahahha . tpi at the same time aku sempat jeling sweet kt dy ! and he smile ! 




Older Post | Newer Post