Follow | Dashboard|
As You Wish
Headmistress



Hello, Im sofea. Welcome to my blog.Don't forget to leave your footprints here.Thank You .
P/s:Be nice here.



Shout Here

Hey there my dearest readers. Haters and fakers are not allowed to be here. Respect my blog :)
CLICK CLICK



Big Clap


Skin By: Awny
edit by : #ND
pictures: We Heart It
about him xoxo !
Wednesday, 14 December 2011 | 01:39 | 0 Chocolate

hayy , nw here ! hm  . ya ALLAH ! im hoping here mintak-2 lah cepat si dia ckap tntang prasaan dia kt aku . penad tggu ni dah msok dua tahunn ! yelaa . dengar khbar pasal suka tuhh mmg leww . tpi kalo tak cakap tak da mknanya jugakk ! and now . aku buad engaged dgan kwan aku tah ape dia pkir . aduiii ! sorii my lazy bones aku trpaksa ! hm . tunggu punya tunggu kau skitkan ati aku ! mmg aku tembak kau lah . kowg ase ptot ke aku yg tgur dia dlu ? tpi tak nmpk mcm despo or te hegeh hegeh kew ? aduhh ! smua suoh aku ckap dgan dia tpi tak bulehh ! suka suka jugak tpi kalu dah smpai malukandiri sndri , tak dapat pun tak pee (tpi nak jugak) ! aishh . mood : memang minggu malang habes ! 



pergghhh ! minggu nih mmg tak best ! tgok gmba ats tuh ! mcam tuh la aku kt umah , ckap sowg-2 or dgan patung . aishh ! spoil !! semua tak jdi . yelaa . nak hang gn kengkwan je pun bkan nak p clubing ! yg tak kasik sgat apesal lah ? aduii . dut , tot !!! kenape lah mcm-2 halngan kalu kite nak hang , pdhal nak hang ajeee tpi ade je masalah ! asihh . yaya . my betol kata dut " msti ada hikmah" ! tpii sg hoii . kalu 10 kali tak jadi hikmah apee ? ya ALLAH ! sabar sofea , sabar ! insyaALLAH kalo ade jodoh jmpa lah tuu ! haha . hope-2 lahh dpat sekali ajee ! kay laa paii O(U.U)O





Older Post | Newer Post