Follow | Dashboard|
As You Wish
Headmistress



Hello, Im sofea. Welcome to my blog.Don't forget to leave your footprints here.Thank You .
P/s:Be nice here.



Shout Here

Hey there my dearest readers. Haters and fakers are not allowed to be here. Respect my blog :)
CLICK CLICK



Big Clap


Skin By: Awny
edit by : #ND
pictures: We Heart It
#3 panda
Thursday, 8 December 2011 | 02:22 | 0 Chocolate

yeahh , im here ! holidayy so free . hee . hm , penat kot na cite pasal panda nii , pnjang bebenor kisahnye(ta d sape souh tulis ken ) . huhuhu ! hmm , BADGURL BADGURL KENAPA KAU SELALU GANGU HIDUP AKU ?? ZZZ ! hee , menjengkelkan(ayat bahasa) . senang cite la ken , badgurl ni smpai ke sudah ta puas gn aku , nak aku debish jee , aku ta d pape punn , tpi kalo dy dgan panda mmg aku puas duduk laa , haha , sbb na ikot dy0wg ke hulu hilir ! hahaha ! sorii aku mmg busy body ? so kau ta payah kesah ! eheh . kalau na dikotkan panda ni suke kat aku ? hmm , ta pena ckap lgii tpi angin-2 ade lerr , tpi prinsip aku SELAGI TUAN PUNYER BADAN TAK CAKAP SENDIRI AKU TAK KAN PERCAYA ! heehe , sori to say laa . hehhe , sbb aku ta na digelar minah perasan or senget ~ tapi kalo nak tggu dy ? mmg jdi ugly doll mcm gmbar KAT ATAS TU LE !  @@ ! hahhaa , okeyy kite tgok ape yg panda penah buad kt aku ? hmm :-
--> panggil name aku depan kawan-2 dy .
--> tanya aku nak pergi mana
--> jeling aku Y____Y
--> wink wink kat aku
--> ketawakan aku
--> flying kiss kat aku 


# semua diatas ada kisahnye ! tapi penat na taip . hahaha , 


Older Post | Newer Post