Follow | Dashboard|
As You Wish
Headmistress



Hello, Im sofea. Welcome to my blog.Don't forget to leave your footprints here.Thank You .
P/s:Be nice here.



Shout Here

Hey there my dearest readers. Haters and fakers are not allowed to be here. Respect my blog :)
CLICK CLICK



Big Clap


Skin By: Awny
edit by : #ND
pictures: We Heart It
2012 tingat azam baru .
Friday, 30 December 2011 | 23:56 | 0 Chocolate


hayy , new updatee =) ,  fffuhhhh , esok masuk tahun baru and azam baru perlulah ada kan ? hehe , 2012 ! azam aku tahun depan is , 1stly mmg leww PMR kan ? hehe , insyaALLAH aku akan blaja sunguh-2 and usaha untuk score , and also tak lupa doa kepada ALLAH . aminn ~ hee . hmm , tpi sengsara gilaa smlam aku duk mengadap lappy dahnak smpai pkul 4 kut dgan IZNIE my lalink , hee . pergh . my tuutt tuutt panass mcam kena BBQ beb ! manee tak dduk dri pkul 12 smpai kul 4 , tak kematuu bontot akuu ?? haa , kuar trus bontot . huhuu , hmm , gmbar atas tu sweet kan ? hmm , if someone hold my hand , oouuchh ! mmg takkan aku bgi okayy , cuma owg tertentu sje boleh sentuh , cewaahh =P . hee , 2012 please be nice to mee . 


haaa , tu diaaa . yeaahh ! aku mmg nak sgat mkan cupcake nih , sapee yg murah hati nak sedekah kat aku ? heheh , perghh beb ! wa ckap sama luu , ni kalu dpat kat aku nih , ffuhh , mmg membulat aku mcam belonn duk mkan ni jee , tpi tak penah doat mcam kat gmba nii , kat dunkin donut pun tak dee , haisshhhh ! blanja kita lah , heheh , nak lah naklah , oouucchh ! gedik kejap ! hehe , kay nak mandyy , haha , kantoi belum mandii . hehe , kay dude , be nice here  , byebye . ILY gendut and ketot ! 



Older Post | Newer Post