Follow | Dashboard|
As You Wish
Headmistress



Hello, Im sofea. Welcome to my blog.Don't forget to leave your footprints here.Thank You .
P/s:Be nice here.



Shout Here

Hey there my dearest readers. Haters and fakers are not allowed to be here. Respect my blog :)
CLICK CLICK



Big Clap


Skin By: Awny
edit by : #ND
pictures: We Heart It
#2 panda
Wednesday, 7 December 2011 | 07:55 | 0 Chocolate

okeyy , mlm nihh mmg mlam trbusan didunia bgi aku coz smue program na hang dgan kengkwan trgendala ! haihh , nsib-2 . so , mmg blog la my 1st place >< ! okeyy , todayy , aku akn try as fast as posible cite abes psal panda . heheh . okeyy continue here . smbung psal flying kiss tuu . hm , lpas je ari tuu . aku jrang jmpe dy coz aku kne duty then dy ta jlan sngat tmpat aku duty jus kekadang je jmpe . hmm . upeye dy da kapple dgan kwn aku , zzz . mmg ta prasan pun dy0wg kapple coz lpas exam mid year bru aku tao tu pun aku tao-2 dy0wg da clash , wahh sukenyeee xD ! hehe , at 1st tu mmg merana abes kut coz ta tao plak dy da kapple ! tpi mujur aku tao dy da clash kalo time dy0wg kapple mmg aku buad aksi monyet moden laa , ahah , panjat pkok na tgok ape dy0wg buad . sorii readers aku mmg nakal ! hahaha ! hmm , tu pun dgan kindness kwn aku erra coz dy rpat dgan geng-2 ex-awek panda and nme gelarannye adelah BADGURL ! buahaah =D ! hhee , then , time pj class aku gn dy brgabung then bule la tnye-2 , haha , aku dgan muke tembok ni menanya "SAPE DA KPLE KT SINI" dy pun ckap da dgan panda tpi da clash ! hehe , aku pun buad senyum semanis kurma kt dy smbil kepal-2 tangan aku na bagi sebiji kt mke dy yg agak cute tuu ! haha ! and the new esok hari ! sii badgurl ni jeling aku 180 darjah kw tao ! mcm aku nii anjing dy na elak ! mle-2 aku ta heran lme-2 mcm pelik pun ade coz kwn-2 pun ckap . pastu dy pnye mengedik , makk aiii mengalahkn sotong kurita mengeletiknye ! aishh , nak aku goreng jee . start dri tuu , dy adalah musuh ketat aku smpai sekarang ! and start dri tu jgak dy seolah-2 na brlumba dgan aku sape dpat panda coz dy mcm kompom la sbb dy ex awek panda , cehhh puihhh . kalo kowg na tao , dy ni mcm lembu mencari tuannye tao ta , sbb dy nii spanjang masa ikot bontot panda , smpai kdang-2 aku nmpk panda mengelak ! haha , padan muke ! cme nek form 2 ni , bila aku nmpk list name class form 2 , dy same class dgan panda ! OMG ! mmg aku na nages pun ade , tpi ta pena plak aku tgok dy0wg rpat . smpai 1 ari , dkat upwell segamat time myera beli brang trnmpk panda and badgurl jlan same-2 , but ! beramai-ramai . tpi myera ckap si badgurl tuka tmpat dgan budax sblah panda sbb na brckap dgan panda nd bkan panda yg ckap dgan dy . tpi aku ttap ade terkilan . hmm , mmg sumpah aku ta tenang kt skul . mcm-2 brmain dlam kapale otak aku nii , nek muntah pun ade sbb byk benor mikirnye . hee . tpi lame-2 pikir , in my heart tetap ckap IM STILL WAITING , LOVE YOU ! 


Older Post | Newer Post