Follow | Dashboard|
As You Wish
Headmistress



Hello, Im sofea. Welcome to my blog.Don't forget to leave your footprints here.Thank You .
P/s:Be nice here.



Shout Here

Hey there my dearest readers. Haters and fakers are not allowed to be here. Respect my blog :)
CLICK CLICK



Big Clap


Skin By: Awny
edit by : #ND
pictures: We Heart It
hehhe , my class 2E
Monday, 14 November 2011 | 09:21 | 0 Chocolate

heyy , im update blog now ! hehe , kalo tgok gmba kt atas ,hm , mmg sdeyhh sgat2 , sbb lgi bpe arii je  dlam class sporting mcm nii , hm , u all na tao ta , klass kt0wg nii , kategorii class pandaii but !! wow ! nkalnyer , mengalahken klas ujonggg ! ehhehe , class kte0wg bad record kt skul , u noe y ? see the situation up there ! mcm tu laa class kt0wg , heheh , ckgu ckap A kt0wg ckap B , wahh ! mmg kuang ajaakk ! heheh , tpii nii lahh memorii kt0wg yg akan aku egat smpai bile2 , hehe , ! lgi 1 , kowg tao , ari ahad ari tu 13/11/11 kt0wg ade party at pizza hut , tpi aku yg handle lahh , coz im bendaharii , cehh wahh gituu , hehe , time ak tnye , perhh , semua ckap ta bulee , mcm taikk , time tuu ak mmg mcm na nges pun ade kot , aishh , hehe , at last ! walaaao , lbihh dri 30 dtang ! bu;e plak pizzanyer ta ckup ! walao , kowg byangkan sorang 5 keping , ta ke matii , aduui ,  my lovely ,  sporting class 2E , i miss youu , and i love youu ! hpe taon dpan dpat class mcm nii lgi , ehhe .


Older Post | Newer Post