Follow | Dashboard|
As You Wish
Headmistress



Hello, Im sofea. Welcome to my blog.Don't forget to leave your footprints here.Thank You .
P/s:Be nice here.



Shout Here

Hey there my dearest readers. Haters and fakers are not allowed to be here. Respect my blog :)
CLICK CLICK



Big Clap


Skin By: Awny
edit by : #ND
pictures: We Heart It
Chimpanze lah kau !
Wednesday, 4 April 2012 | 02:12 | 0 Chocolate
OHH,aku nak mcam nih XD

heyy guys ,wohoo update update :P adushh ,April dah nih PMR dah nak sampai ,oohhmyy lambatlah skit weyy ada terkincitt aku nak megejar subject-II yang tak sempat check in dlam kepala hotak aku nih kang :E hee~ tapi yang bestnyaa Kembar aku balek dah(kakak) ,fuh mmg seronok lah hidup aku kat sini,menghadap lappy dia je .KAHKH :D tapi study stil study :3 tpi kan aku benci april ni sebab chimpanzee skula aku dia dah tnjuk belang --" wey kau kan ,smua aku nak kau nak kan? pastoo stalker terkemuka pulak tu ,pasto buad muka seposen kau tuhh ,ish insaflah kau wahai umat :P yg si arjuna pulak sama mengedik gedik dgan si chimpanzee tuh ,haa bahagia lah korang kan?aku kat sini dgan tiang dah takda beza dah . hee~  


  
ehem ehem :3

Err ,seriously Im confuse gilee dah nih .pening kepala aku bila lembu lembu jantan dah start sesi luahan perasaan kat aku --" aduii ,part ni aku lemah nih cer lah bgi senang skit bgi aku perah susu lemb ke gosok gigi buaya ke ni sruh pilih entah bilaa aku pilih sampai terlela-lelap aku kaww ! hehe ,tpi sejujurnya aku dah terpikat dgan dia (: cara awak curi hati saya memang lain mcam pencuri bersiri trus ambik tak pulang pulang . HEHE ~ GATAI ,aku tak harapkan paras rupa sbb aku sndi tak secantik mana ,tpi kesungguhan kau yg boleh cairkan hati aku .soo for the Cow pandai pandai lah ambik hati I and tnjukkan kesungguhan You okay? aww gedk skit :P okay antara Accept atau Tidak sebenarnya bukan jwpan tpi antara kau Berhasil atau Tidak dan hati tu ikhlas sudah memadai (:

okay sampai sini dlu okays? mata dah ajak dating :P okay byebye salam Ileffchiuu :*



Older Post